Doe mee met de vragenlijst over MS en seksualiteit

  • Gepubliceerd op: 10 oktober 2024
  • Categorie: Nieuws van MS.nl

Samen met Rutgers wil MS.nl de informatie die beschikbaar is over MS, multiple sclerose, en seksualiteit vernieuwen en verbeteren. Daarom hebben we een vragenlijst gemaakt. Met de antwoorden willen we beter begrijpen wat mensen met MS en hun partners willen weten over seksualiteit.

MS.nl geeft informatie over de verschillende kanten van leven met multiple sclerose. Seksualiteit is zo'n onderwerp dat belangrijk is. Hierover is in folders en online al informatie te vinden. Samen met de organisatie Rutgers willen we deze informatie vernieuwen, verbeteren en uitbreiden voor mensen met MS. Help jij ons hierbij? > Vul de vragenlijst in via deze link

Onderwerpen in de vragenlijst

De vragenlijst gaat over wat mensen met MS en hun partners willen weten over seksualiteit. Hierin noemen we verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn gekozen uit bestaande informatie, en op basis van feedback, mails, ingetypte zoekwoorden en gesprekken op MS.nl. We willen graag weten of dit aansluit bij wat mensen met MS en hun partners willen weten. En of er nog onderwerpen missen.

Deelnemen aan de vragenlijst

Deelnemen aan de vragenlijst is vrijwillig. Je kan vragen overslaan als je deze niet wil beantwoorden. Je kan op elk moment stoppen. Wij beloven dat we de antwoorden die je geeft vertrouwelijk behandelen en anoniem verwerken. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Vul de vragenlijst hier in.