We stellen Haleh aan je voor!

12 augustus 2024 1 waardering 0 reacties

Graag stel ik mezelf voor als de nieuwe MS-coach bij de MS Verenging Nederland. Mijn naam is Haleh, ik ben getrouwd en moeder van een geweldige tienerzoon. Ik ben geboren in Iran en heb Iraanse moeder en Arabische vader en woon al 30 jaar in Nederland. Ik heb in verschillende landen gewoond en spreek vijf talen en ben erg nieuwsgierig naar andere culturen.

Op mijn dertigste heb ik mijn fulltimebaan in de zaken reiswereld opgezegd, en ben ik mijn droom gaan najagen. Ik ben psychologie gaan studeren. Dit was een van de beste beslissingen van mijn leven. Het volgen van deze opleiding heeft mij veel geholpen in mijn proces van bewustwording en zelfontwikkeling en accepteren van mijn MS. MS beheerst niet mijn leven, het is een onderdeel van mij die constant zorg en liefde nodig heeft. Ik moet er bewust mee omgaan en er tijd voor vrij maken. Drie jaar geleden heb ik besloten om mijn droom als 9-jarig meisje waar te maken, ik ben begonnen met mijn eigen onderneming als therapeut. Mijn onderneming , (Wish You More Coaching & Counseling), is een praktijk dat zich richt op het helpen van vrouwen met een chronische/ progressieve ziekte om hun diagnose te accepteren en weer plezier te vinden in het leven.

Vanuit de MS vereniging ben ik betrokken als MS Coach bij een wetenschappelijk onderzoek aan de VU in Amsterdam, dit onderzoek heet “Don’t be late”. En het gaat over cognitieve problemen bij mensen met MS en vroegtijdig inzetten van coaching of een interventie.

MS Vereniging Coaches

10 volgers

10 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog