MRI

17 maart 2024 2 waarderingen 0 reacties

Vrijdag weer mijn jaarlijkse MRI ondergaan bij amphia ziekenhuis in breda, eerst MRI van mijn ruggenwervel en daarna MRI van mijn hersens. De uitslag van beide MRI's krijg ik op 29 maart, het is weer een spannend moment omdat ik voel dat er toch weer activiteit waarneembaar is dus ik ben benieuwd. Het is wel de eerste keer dat ik sinds de diagnose MS in 2018 een MRI krijg van mijn ruggenwervel, hiervoor alleen MRI van mijn hersens ondergaan.

Het mooie is wel dat ik benaderd ben door MS research om een interview te doen die gepubliceerd gaat worden in hun jaarlijkse magazine over MS.nl. MS research is geïnspireerd door de foto op de homepage van MS.nl, dus we gaan het meemaken over verdere ontwikkelingen.

Ook het MS fonds gaat in MS leeft van maart een artikel plaatsen waar ik samen met mijn vrouw voor geïnterviewd met de naam "dat doen we gewoon".

Eind vorig jaar heb ik in het ziekenhuis bij de klinisch psycholoog de ACT cursus gevolgd in groepsverband met andere MS cliënten, ook door de psycholoog benaderd of ik wil helpen in het maken van een promofilmpje voor de ACT cursus als ervaringsdeskundige.

Het is wel apart dat ik eindelijk deze ziekte ook kan gebruiken voor iets positiefs, en ik heb het idee elke persoon die we kunnen helpen is er weer 1.

Avatar van FrankFrank

Heeft zelf MS

Secundair progressieve MS (SPMS)

Blogt sinds maart 2024

Uitleg foto MS.nl homepage

4 volgers

7 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog